WWP blij met Kanefusa ENSHIN!

WWP blij met Kanefusa ENSHIN!

WWP.Woodproducts

WWP Woodproducts

Eind 2019 heeft WWP Woodproducts B.V. ervoor gekozen om de schaafbanken in hun machinepark te vernieuwen. Vincent Lever (Production Coordinator) vertelt over dit proces:

We zijn op zoek gegaan naar de best mogelijke schaafkoppen voor onze machines. Ik kwam uit bij KMWE Toolmanagers. Daar kwam ik in gesprek met Sander Dijkstra, die perfect met ons meedacht en ons de Kanefusa ENSHIN schaafkoppen met bijbehorende messen aanbeveelde. Nadat KMWE Toolmanagers ons een scherpe offerte had toegestuurd, hebben we deze koppen besteld. De levering van de koppen was precies op tijd om op de nieuwe machines te monteren.

Schaafbeeld - Kanefusa ENSHIN

Schaafbeeld – Kanefusa ENSHIN


Het schaafbeeld

Tijdens de eerste meters werd ons gelijk duidelijk wat voor schaafbeeld de Kanefusa ENSHIN schaafkoppen gaven. Ik zit al een tijdje in de machinale houtbewerking, maar dit schaafbeeld had ik nog nooit eerder gezien. Het schaafbeeld was superglad! Het leek wel een glasplaat wat uit de machine kwam.

Dus….. Wij zijn blij met het advies dat KMWE Toolmanagers ons gegeven heeft qua schaafkoppen en willen niet meer anders dan de Kanefusa ENSHIN. Ook de standtijd van de Kanefusa messen verwonderd mij. Want inmiddels zijn we 2 maanden verder en we werken op alle machines nog steeds met het 1e setje messen.

Kortom, ik kan iedereen de Kanefusa Enshin schaafkoppen aanbevelen, want het resultaat is fantastisch.

 


Enshin schaafkop

Kanefusa ENSHIN schaafkop

ENSHIN

ENSHIN schaafkoppen met het omkeermessensysteem bieden u veel gebruiksvoordeel. Elk mes heeft twee snijranden in een omkerend ontwerp, wat de ENSHIN een zeer economische oplossing maakt. De Advanced Material Technology biedt tot 5 keer langere levensduur van de snijkant in vergelijking met gewone HSS-messen.

 

 

 


Ook benieuwd naar wat Kanefusa voor jou kan betekenen?

Lees hier alles over deze Japanse grootmacht! Ook zijn de Kanefusa-producten online te verkrijgen.

 

 

10/09/2020 Nieuwspagina
About Sten van Poppel