Van Diessen Keukens gaat voor Kanefusa

Van Diessen Keukens gaat voor Kanefusa

Van Diessen Keukens - Klantcase

In deze blog geeft Van Diessen Keukens antwoord op vragen met betrekking tot de klantrelatie met Kanefusa en KMWE Toolmanagers & KGS Tools. Hierin zal er dus informatie worden gedeeld over het werken met Kanefusa. Ook zal er in worden gegaan op vragen van potentiële klanten. Zoals de naam al zegt produceert Van Diessen Keukens hoogwaardige maatkeukens. Om goede maatkeukens te produceren werken ze met de beste materialen en gereedschappen één van deze gereedschappen is Kanefusa. Ondertussen is Van Diessen Keukens al 30 jaar klant en Maarten Kersjes vertelt daar graag over!

Jullie zeiden dat jullie al werken met Kanefusa. Hoe bevalt het werken met Kanefusa producten?

”Ja, dat klopt we werken sinds dag één al met Kanefusa producten. Hierbij gebruiken we zowel de zagen en boren van Kanefusa in de werkplaats om MDF en spaanplaat te verspanen. We hebben tussendoor wel eens af en toe een andere boor geleverd gekregen maar dat kan niet volstaan aan Kanefusa. De Kanefusa producten zijn altijd al helemaal perfect. En wij gaan voor kwaliteit dus Kanefusa staat bij ons op 1.”

Waar blinkt Kanefusa volgens jullie in uit?

Van Diessen Keukens kwam hier snel tot een antwoord. Volgens Van Diessen Keukens springen er twee kernkwaliteiten uit bij Kanefusa. De allereerste kernkwaliteit die naar voren kwam was de kwaliteit die Kanefusa biedt. De tweede kernkwaliteit is de standtijd. De standtijd van de producten van Kanefusa is erg hoog.

Hoe verloopt de aankoop van nieuwe Kanefusa producten?

Van Diessen Keukens geeft aan dat KMWE Toolmanagers hierbij een grote rol speelt. “De vertegenwoordiger Ad Biemans komt langs bij ons bedrijf. Hij weet waarover hij praat en hij kent al onze verwerkingen. Aan de hand daarvan komt hij met kwaliteitsproducten.” Natuurlijk wil Van Diessen Keukens zelf ook weten hoe goed de producten daadwerkelijk zijn. Daarom neemt Ad altijd een zaagblad mee om de kwaliteit te testen. Dit zaagblad wordt dan op de zaag gelegd om de kwaliteit te testen. Tijdens dit proces helpt de vertegenwoordiger Ad Biemans ook mee. Van Diessen Keukens geeft aan: “We kijken of de zaag naar behoren werkt. Is dit het geval kijken we of het een verbetering is en of het kostenwaardig is. Vaak is dit wel het geval want Kanefusa gaat vooruit. Als de zaag niet naar behoren is zoeken we door totdat we de juiste Kanefusa zaag hebben gevonden voor ons proces.”

Meer informatie over het Japanse Kanefusa?

 

30/03/2021 Klantcases, Nieuwspagina
About Sten van Poppel