Tristar werkt met Kanefusa

Tristar werkt met Kanefusa

Tristar Keukens - Klantcase

 

In deze blog vertelt Peter Michiels van Tristar Keukens over zijn ervaringen met Kanefusa. Hierin zal de klantenrelatie tussen alle partijen worden toegelicht. Naast deze klantrelaties wordt er ook stil gestaan bij mogelijke vragen van potentiële klanten. Maar centraal zal staan  informatie delen over het werken met Kanefusa. Tristar werkt met de beste gereedschappen daarom werken ze ook met Kanefusa. De Kanefusa gereedschappen worden ingekocht bij KMWE Toolmanagers & KGS Tools. Door de jaren heen is er een goede relatie ontstaan tussen KMWE Toolmanagers en Tristar.

Had je van te voren gedacht dat de impact van Kanefusa producten zo groot zou zijn?

Binnen Tristar hadden ze deze impact al wel verwacht en was het dus wel duidelijk welke impact het gebruik van Kanefusa producten met zich mee zou brengen. De medeweker van Tristar gaf aan dat hij Kanefusa al kon voordat hij bij Tristar begon te werken. Hij had er via zijn netwerk al erg veel positieve verhalen over gehoord. Verder zei Tristar het volgende over de impact: “Wij werken al heel lang met Kanefusa en bij het invoeren bij Trista hebben we daar dus nog kunnen verbeteren. Wij zijn zeer tevreden met Kanefusa gereedschap vooral de prijs/kwaliteit verhouding past binnen onze beleidsvoering. Dus we zijn heel tevreden met wat wij maken in samenwerking met KMWE Toolmanagers, Tristar en Kanefusa.”

Hoe verloopt het slijpproces van de Kanefusa producten?

“De standtijd van de producten blijft altijd goed. Daarnaast blijft ook de kwaliteit van de producten goed. Dit alles zorgt ervoor dat wij goede resultaten kan blijven leveren na het slijpen van hun producten. Al met al zijn wij heel tevreden over de inzet van de Kanefusa gereedschappen die wij gebruiken in de productie. De kwaliteit verhouding met de prijs is daarin zeer goed.”

We willen Tristar graag bedanken dat ze de moeite hebben genomen om deel te nemen aan dit interview. We hopen dat we door middel van deze blog kennis hebben kunnen overdragen over Kanefusa en je vragen hebben kunnen beantwoorden.

Meer informatie over het Japanse Kanefusa?

08/03/2021 Klantcases
About Sten van Poppel