Stage

Bij de specialist op het gebied van herslijpen, specials en standaard gereedschappen.

Wij zijn een door ELBHO en SBB erkend leer- en stagebedrijf

KMWE Toolmanagers & KGS Tools is een door SBB erkend leer-en stagebedrijf voor het MBO. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap en kunnen enthousiaste studenten in de praktijk verder ervaring opdoen binnen hun vakgebied.

Sinds 11 mei 2021 staan wij ook geregistreerd als een door de stichting ELBHO erkend stage- en afstudeerbedrijf voor Hoger Onderwijs. Dat houdt in dat enthousiaste studenten tijdens hun HBO opleiding bij ons stage kunnen lopen.

Wij hechten er veel waarde aan om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de studenten.

Waar ga je dan stage lopen?

KMWE Toolmanagers & KGS Tools is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie in de Benelux. Onze producten worden bijvoorbeeld ingezet in de volautomatische productie van keukens en meubelen, maar ook in de machinebouw, aerospace en toeleveranciers van de chip- en technologie-industrie in de Benelux. Daarnaast herslijpen we de gereedschappen voor onze opdrachtgevers, die daarna soms zelfs preciezer werken en een langere houdbaarheid hebben dan daarvóór.

We zijn een familiebedrijf met zo’n 60 collega’s, met korte lijnen en een professionele, trotse en warme cultuur. Meer weten over ons? Kijk dan eens op deze pagina.

Stage bij KMWE Toolmanagers
ELBHO leerbedrijf

Leerbanen, meewerkstages en afstudeeropdrachten

KMWE Toolmanagers & KGS Tools heeft als doel de meest digitale slijperij in de Benelux te worden. Daarnaast blijven we hard aan het werk om een merk neer te zetten en meer naamsbekendheid te genereren. Wij bieden zowel leerbanen,  meewerkstages als afstudeeropdrachten op diverse werkgebieden, van productie, logistiek tot sales en marketing. Van het vak leren en met je handen werken, praktijkervaring opdoen of een strategisch project opzetten en uitvoeren: jij kunt bij ons terecht!

Binnen KMWE Toolmanagers & KGS Tools hebben we verschillende zeer ervaren begeleiders. Je werkt in de praktijk aan je competenties. Hierbij krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, zodat je een zichtbare bijdrage levert. De invulling van je werkzaamheden worden op basis hiervan in overleg bepaald.

We zijn altijd op zoek naar gedreven stagiairs die ons helpen op de verschillende gebieden te groeien. Jij kunt hier de sleutel in zijn!

Wat bieden wij?

  • Ervaring opdoen in de praktijk bij de grootste slijperij van de Benelux, veel leren en een zichtbare bijdrage leveren.
  • Vergoeding
  • Maandelijkse lunch met al je collega’s
  • Leuke, informele werk-/leeromgeving
  • Flexibele werktijden

Wij zijn trots op de erkenning als leer- en stagebedrijf en we hopen in de komende jaren nog veel meer enthousiaste studenten te mogen begeleiden.

Stage - KMWE Toolmanagers

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om jouw stage bij ons door te brengen? Neem dan contact op met Sten van Poppel (s.v.poppel@kmwetoolmanagers.nl) om de mogelijkheden door te spreken!

Onze stageplekken kun je ook terugvinden tussen onze vacatures.

Tot ziens bij KMWE Toolmanagers & KGS Tools!

Advies nodig? Wij helpen je graag!