Precisiebeurs 2018

Precisiebeurs 2018

Op 14 en 15 november 2018 vindt u ons op de Precisiebeurs 2018. Al 18 jaar hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie. Bezoek ons in de Metaalhuisstraat, stand 70b en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Special tools, standard tools en onze herslijpservice.

24H SPECIAL TOOLS
Wij weten als geen ander dat uw levertijden onder druk staan, daarom bieden wij u onze 24-uurs service aan. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat uw speciale gereedschappen binnen 24 uur gereed te hebben. Wij denken graag met u mee hierin!

HERSLIJPCONCEPT 4.0
KMWE Toolmanagers biedt u de mogelijkheid om uw gereedschappen helemaal naar eigen wens te laten naslijpen in onze eigen gereedschapslijperij. Hiervoor gaan wij met u in gesprek en bepalen we samen de specificaties van uw na te slijpen frezen, zoals een vaste maat en slijpen volgens de originele geometrie. Afhankelijk van de toepassing brengen wij de perfect geschikte coating aan op uw gereedschap. Wij herslijpen en coaten al uw verspanende gereedschappen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Onze technisch adviseurs informeren u graag. Bezoek ons in de Metaalhuisstraat, stand 70b!

Registreer u voor een gratis bezoek!

LOCATIE
NH Conference Centre Koningshof
Entree Beneluxhal
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Route>>

Tot ziens tijdens de Precisiebeurs 2018 in stand 70b!

30/10/2018 Nieuws
About Annette Stokbroeks