KMWE_Webbanner_2000x500_merken_Aigner-2

Uniek in zijn soort.

De nieuwe generatie opdeelzagen
De houtindustrie verandert en Kanefusa staat aan de voorgrond van deze revolutie met de TDM Zaag. Speciaal ontwikkeld voor het zagen van gemelamineerde plaatmaterialen, biedt deze zaag ongeëvenaarde prestaties en voordelen die uw werk efficiënter en kwalitatief beter maken.

Deze nieuwe generatie opdeelzagen combineert de traditionele kwaliteit waar Kanefusa bekend om staat met moderne innovaties die inspelen op de huidige behoeften van de houtindustrie. De TDM zaag levert consistent uitstekende resultaten. Dankzij de robuuste constructie en de hoogwaardige materialen die in elke zaag worden gebruikt, kan er vertrouwd worden op een lange levensduur en minimale slijtage, wat resulteert in lagere operationele kosten en een hogere productiviteit.

TDM Zaag Kanefusa (zijaanzicht) - KMWE Toolmanagers
TDM Zaag Kanefusa - KMWE Toolmanagers

Voordelen van de Kanefusa TDM Zaag

  • 80% minder uitbrokkeling: Bereik perfect gladde zaagsnedes zonder splinters of beschadigingen. Dit betekent minder nabewerking en een hogere eindkwaliteit voor uw producten.
  • 50% minder trillingen: Dankzij de geavanceerde technologie van de TDM Zaag worden trillingen drastisch verminderd. Dit zorgt voor een stabielere en preciezere zaagervaring, wat zowel de efficiëntie als de veiligheid ten goede komt.
  • 3dB minder geluid: Werk in een comfortabelere en rustigere omgeving. Met een significant stillere zaag kunt u geluidsoverlast verminderen, wat bijdraagt aan een betere werkomgeving.

Over Kanefusa

Kanefusa is de innovatieleider op het gebied van tandvormen, basismaterialen en productiemethoden van HM zaagbladen. De toewijding aan constante kwaliteit op hoog niveau heeft geleid tot de ontwikkeling van een speciale hardmetaal-kwaliteit die 2 tot 3 keer langer meegaat dan conventionele hardmetaal kwaliteiten. Met Kanefusa wordt gekozen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en topprestaties in elk zaagblad.

Ervaar zelf de revolutionaire voordelen van de Kanefusa TDM Zaag en transformeer zaagprocessen naar een hoger niveau.

Kanefusa TDM zaag testen?

Advies nodig? Wij helpen je graag!