KMWE_Webbanner_2000x500_merken_Aigner-2

De aggregaatspecialist van de wereld

Atemag ontwikkelt, produceert en verkoopt aggregaten voor het bewerken van hout, plaatmaterialen, aluminium en kunststof op CNC-machines. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Door hun technologie en duurzaamheid genieten de aggregaten wereldwijd een uitstekende reputatie. Heb je een bepaalde gewenste toepassing? Het team van KMWE Toolmanagers & KGS Tools adviseert je bij je ter plaatse om zo de optimale CNC-aggregaat te leveren hiervoor.

Atemag aggregaten ondersteunen de functionele mogelijkheden van CNC-machines. De gereedschapsuitlaat, die verticaal door de motorspindel op 0° is bevestigd, kan naar een andere as of een andere hoek worden overgebracht en gebruikt. De standaard hier is een 90°-eenheid (MONO, DUO, QUATTRO) voor het bewerken van horizontale boringen of frezen.

Maar Atemag aggregaten worden ook gebruikt in een 5-assige machine, die is uitgerust met een zwenkbare motorspindel. Deze maken het onder meer mogelijk om het werkstukoppervlak te scannen/kopiëren, zodat ondanks materiaalfluctuaties altijd een 100% bewerkingsresultaat kan worden gegarandeerd.

Bij de oprichting van Atemag heeft het zich volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van aggregaten. Deze knowhow, het gebruik van hoogwaardige componenten en de filosofie van Atemag dragen eraan bij dat…

Duo-Function-Line

Atemag aggregaten zijn ontworpen voor continu gebruik!

MONO-45°-FUNCTION-LINE
Ambacht & precisie

Atemag aggregaten worden niet vervaardigd in een assemblagelijn, maar met de hand door één technicus, die elke werkstap registreert. Elke aggregaat is daarom een uniek product en wordt geïdentificeerd door een serienummer. Dit betekent dat elke operatie ook na jaren kan worden getraceerd. Voor de toelevering van de onderdelen maakt het bedrijf alleen gebruik van bedrijven uit Duitsland, onder meer vanwege de hoge kwaliteitsnormen.

Doordat ze een aggregaat door middel van modulevorm opbouwen, zijn ze ook vaak aan te passen aan andere CNC-machines of toepassingen. Het is ook mogelijk om een aggregaat uit te voeren met Atemag 4.0 Control. Met deze chip op de aggregaat kunnen diverse gegevens zoals temperatuur, trillingen, toerental en arbeidsuren worden bijgehouden. De gegevensoverdracht kan via kabel of draadloos. Met Atemag 4.0 Control kunt u het productieproces bewaken.

Neem contact op met onze experts voor het volledige assortiment!

HORI Function Line
HORI Function Line
Soft Touch One Function Line
Soft Touch One Function Line
SOTTO Function Line
SOTTO Function Line

Advies nodig? Wij helpen je graag!