Agefa

De Agefa Gruppe is een Duitse organisatie van gereedschap slijperijen en producenten die samen een groot pakket in hoogwaardige gereedschappen aanbieden voor de Hout- en kunststofindustrie. KMWE Toolmanagers is mede-eigenaar van deze groep, en zodoende exclusief verdeler en importeur in de Benelux.

Walter Tools

De Duitse organisatie Walter biedt een uitgebreid pakket VHM/PKD en CBN wisselplaatgereedschappen voor boren, draaien, frezen en kotteren, HSSE/VHM/PKD en CBM wisselplaat en spiraalboren en HSSE/VHM machinetappen, draadfrezen en frezen. KMWE Toolmanagers, officieel dealer in de Benelux, kan binnen 24 uur leveren en u volledig technisch ondersteunen.

Atemag

Atemag is onze Duitse partner als het gaat om Aggregaten (3e of 4e as op machine). Frees-, boor- en zaagaggregaten hebben zij talloze in het assortiment, ook specials zijn mogelijk. Een zeer hoogwaardig assortiment dat KMWE Toolmanagers exclusief importeert en distribueert in de Benelux.

ETP

ETP is een Zweedse fabrikant van zeer hoogwaardige Hydro Grip gereedschap opnames voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. KMWE Toolmanagers is exclusief importeur en dealer voor de Benelux.

Paul Horn GmbH

KMWE Toolmanagers België is officieel dealer van Horn. De Duitse fabrikant Horn is al sinds 1969 producent van HM-gereedschappen. Horn is met name bekend door het uitgebreide pakket mini-steekgereedschappen, maar heeft ook een zeer compleet assortiment steek-, draai- en freesgereedschappen en speciale oplossingen op maat in wisselplaatgereedschappen.

Heule Precision Tools

Het Zwitserse Heule biedt een innovatief ontbraamprogramma voor het in één operatie voorwaarts en terugwaarts CNC-ontbramen van gaten en het terugwaarts vlakverzinken.

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers is een toonaangevende multinational als het gaat om coatings. Door constante ontwikkeling in coatings hebben zij altijd de nieuwste en beste coatings in huis. Oerlikon Balzers is onze partner voor het hercoaten van geslepen gereedschappen en het coaten van nieuwe gereedschappen.

KMWE Toolmanagers

Onder onze eigen naam KMWE Toolmanagers ontwikkelen en produceren we in Nederland een hoogwaardig en vooruitstrevend assortiment aan VHM frezen voor staal, aluminium, RVS, hout en kunststof. Ook bieden wij een eigen herslijpservice aan en vervaardigen wij op klant specifieke wensen een grote variatie aan specials.

Advies nodig? Wij helpen u graag!