Kuchschermen produceren in de hoogste versnelling!

Kuchschermen produceren in de hoogste versnelling!

Kuchschermen_Corona_kunststofbewerking

In de strijd tegen het COVID-19 virus maken veel bedrijven gebruik van kuchschermen, kunststof afscheidingswanden en eventuele andere kunststof beschermingsmiddelen. Deze producten worden nu in een korte periode zeer veel afgenomen en moeten door u zo spoedig mogelijk geleverd kunnen worden.

Zo worden de kuchschermen bijvoorbeeld geproduceerd uit plexiglas. Het zagen van plexiglas is geen probleem als u het zaagwerk goed voorbereid en het juiste gereedschap gebruikt. Plexiglas zagen kan namelijk voor vervelende verrassingen zorgen, zoals breken, splinterenen smelten. Bij het produceren van deze schermen is het zaak dat er zo goed als geen nabewerking overblijft. Zo kunt u meer kuchschermen in een kortere periode leveren.

Wil je graag een bepaalde vorm uit je plexiglasplaat halen? Dan kunt u plexiglas beter frezen in plaats van zagen. Vooral bij complexe vormen en wanneer de randafwerking belangrijk is, heeft frezen de voorkeur. Ook hier natuurlijk weer zonder nabewerking voor de tijdswinst.

Wij kunnen u ondersteunen bij de optimale productie van onder ander kuchschermen, zodat u de gewenste levertijden kan halen.

Frezen en zaagbladen voor een zeer snelle, efficiënte bewerking bij o.a. kuchschermen

Voor de verspaning van kunststoffen leveren onze speciaal ontwikkelde frezen en de Kanefusa zaagbladen het door u gewenste resultaat. Deze gereedschappen kunnen de meest voorkomende plastics op een zeer snelle en efficiënte manier bewerken. Zo leveren deze gereedschappen op een snelle en efficiënte manier een bijdrage aan het vertragen van de verspreiding van het Corona-virus, kuchschermen zijn hierbij essentieel.

Onze KPT frezen voor kunststof voorzien van PowerGrind-behandeling en een unieke speciale geometrie zorgen voor:

 • Snellere en betere verspaning, dan huidige frezen in PC, PMMA, SAN, ABS e.d.
 • Minder druk tijdens freesproces
 • One Pass-bewerking: in één door materiaal
 • Minder warmteontwikkeling en smelten
 • De PowerGrind-behandeling: veel rustigere loop en minder trillingen
 • Hoge voedingen: vaak tot wel 100% meer
 • Langere standtijd

TIP!

Verwissel tijdig uw spantangen dit kan veel breuk en nodeloze trilling voorkomen.

 

De Kanefusa zaagbladen leveren:

 • Zuivere en gladde zaagsnede door unieke geometrie van de tanden
 • Geen uitbreking van materiaal
 • Geen smeltvorming materiaal
 • Hoge voedingen, ook bij pakket zagen
 • Tot minimaal 0.4mm splintervrij zagen

Voor ondersteuning, toepassing en advies staat een team van deskundigen voor u klaar om u verder te helpen. Kuchschermen zijn essentieel in de strijd tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus en de bescherming van onze bevolking. Wij helpen u graag met de productie van kuchschermen en uw andere unieke producten!

Hulp nodig bij het vinden van het juiste gereedschap?

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

 

Samen staan we sterk tegen het Corona-virus!

 

 

 

04/05/2020 Kennisbank
About Sten van Poppel