Branches

Vormenbouw

De vormenmaker staat aan de basis van de producten. Wij leveren u het juiste gereedschap voor standaard oplossingen tot bewerken van harde materialen.

Lees meer
Luchtvaart & Defensie

Voor exotische materialen of lichtbouw materialen binnen de Luchtvaart & Defensie leveren we u de gespecialiseerde gereedschappen.

Lees meer
Olie & Gasindustrie

Binnen de Olie & Gasindustrie gaat het om het optimaal inzetten van bedrijfsmiddelen. Wij leveren u totaaloplossing gericht op seriewerk en grote nauwkeurigheden.

Lees meer
Automotive

Binnen de Automotive branche draait het om 24/7 serieproductie en onbemand produceren. Wij bieden u vele mogelijkheden met gereedschappen uit VHM en PKD en voor ontbramen.

Lees meer
Kunststofindustrie

De kunststofindustrie kent een grote diversiteit aan productiemethoden en materialen. Wij leveren u de juiste, bijpassende gereedschappen.

Lees meer
Keuken-, Interieur- & Standbouw

In de keuken-, Interieur- & Standbouw worden gereedschappen zeer breed ingezet. Met ons complete assortiment zijn wij uw leverancier voor al uw benodigde gereedschappen.

Lees meer
Meubelindustrie

Een ambachtelijk gemaakte kast of massaproductie in de Meubelindustrie: wij leveren de oplossing in gereedschappen voor kwaliteit, productiviteit en efficiëntie.

Lees meer
Timmerindustrie

Voor de raam- en kozijnbewerkingen in de Timmerindustrie leveren we diverse gereedschappen in goed doordachte sets voor efficiënt werk.

Lees meer
Deurenindustrie

Rand- en oppervlaktebewerkingen in de Deurenindustrie: onze VHM frezen uit eigen productie in combinatie met onze aggregaten en de juiste profielgereedschappen zorgen voor de perfecte deur.

Lees meer
Trappenindustrie

Binnen de Trappenindustrie gaat het om gladde afwerking en hoge bewerkingskwaliteit. Wij leveren u de gereedschappen uit eigen productie met een lange levensduur en zeer korte levertijden.

Lees meer
Houthandel- & schaverij

Binnen de Houthandel & -schaverij gaat het om een hoogwaardige afwerkkwaliteit en extreem lange standtijden. We leveren u de juiste meerbladzagen en schaafkoppen met diverse snelwisselsystemen.

Lees meer
Modelmakerij

Voor het 5-assig frezen van 3D-producten in de Modelmakerij leveren we speciale oplossingen met extra lang uitgevoerde frezen en een specifiek programma voor extra lange houders.

Lees meer
Bouw

Zonder gereedschap geen Bouw. Wij leveren diverse verspanende gereedschappen met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en zeer korte levertijden.

Lees meer