Kunststofbewerking

De kunststofverwerkende industrie kent een grote diversiteit aan productiemethoden, materialen, marktsegmenten en afzetgebieden. Kunststoffen kunnen op zeer uiteenlopende manieren bewerkt worden voor producten, zoals componenten ten behoeve van de industrie, verpakkingen, automotive, producten voor de bouw en consumentenproducten.

KMWE Toolmanagers levert de gereedschappen die uw productiviteit en efficiëntie verbeteren bij het zagen, boren, draaien en frezen van deze uiteenlopende materialen. Wij voorzien u ook graag van een passend advies over de juiste inzet van gereedschappen.

Bestel nu ook uw gereedschap online via onze nieuwe webshop!

Online bestellenToolshop®

Bestel uw gereedschap direct via onze Toolshop. Een groot aanbod verspanende gereedschap voor metaal-, hout en kunststofbewerking. Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze service24HSpecialTools®

Wij weten als geen ander dat uw levertijden onder druk staan, daarom bieden wij u onze 24-uurs service aan. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat uw speciale gereedschappen binnen 24 uur gereed te hebben. Wij denken graag met u mee hierin!

KMWE ToolmanagersWat bieden wij u?

 1. Eigen herslijpservice

  Door uw gereedschappen vakkundig na te laten slijpen, kunnen uw dure gereedschappen vaker en langer ingezet worden.

 2. 24HSpecialTools®

  Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkgereedschappen (Specials). Met ons uitgebreide machinepark en jarenlange ervaring is praktisch iedere special mogelijk.

 3. Eigen productie en ontwikkeling

  Wij hebben een eigen productieafdeling, waar snijgereedschappen ontwikkeld en vervaardigd worden volgens klant specifieke eisen of uit een standaard pakket.

 4. Haal- en brengservice

  U besteedt toch ook liever uw tijd aan uw eigen productie? Om u daarbij van dienst te zijn, bieden wij u een gratis haal- en brengservice aan.

Advies nodig? Wij helpen u graag!