Assortiment

Metaalbewerking

Metalen worden in de techniek gebruikt voor het vervaardigen van een grote diversiteit aan producten. KMWE Toolmanagers levert de gereedschappen voor het zagen, draaien en frezen van metalen en ook voor het nabewerken, zoals slijpen en afbramen.

Producten voor metaalbewerking
Houtbewerking

Denk je aan houtbewerking, dan denk je aan KMWE Toolmanagers. Wij zorgen ervoor dat het juiste gereedschap op uw machines komt voor het materiaal dat u bewerkt. Denk hierbij aan frezen, schaven, boren, zagen, schuur- en slijpmiddelen voor verschillende materialen.

Producten voor houtbewerking
Kunststofbewerking

Kunststoffen kunnen op zeer uiteenlopende manieren bewerkt worden voor producten, zoals componenten voor de industrie, verpakkingen, automotive, producten voor de bouw en consumentenproducten. Naast de juiste gereedschappen hiervoor, voorzien wij u graag van een passend advies over de juiste inzet hiervan.

Producten voor kunststofbewerking
Merken

KMWE Toolmanagers heeft een eigen productieafdeling, waar snijgereedschappen ontwikkeld en vervaardigd worden onder een eigen merknaam. Daarnaast zijn we officieel vertegenwoordiger en/of importeur van gerenommeerde merken.

Onze merken

Advies nodig? Wij helpen u graag!